2015. július 26., vasárnap

Célok, lényeg



Nem akarok átlagos lenni, nem fogok olyan bemutatkozót írni, mint egy átlagos blogon. Már elegem van a bemutatkozókból. Ez egy kutyás blog, ahol rengeteg mindent megtudhattok a kutyusotokról, ha nyomon követitek a bejegyzéseket. Lesznek nevelési praktikák, ajánlók a különböző tápokról, fésűkről, fekhelyekről és mindenről, ami fontos, trükkök, képek és csupa olyasmi, aminek hasznát veszi egy gazdi! A saját kedvencemen begyűjtött tapasztalataimat veletek is megosztom, hogy ti fejleszthessétek, építgethessétek a kapcsolatotokat.

Várhatóak bejegyzések olyan témakörben, mint például, hogy a kutyák valóban fekete-fehéren látnak-e, jó-e ha velünk egy szobában alszik, esetleg egy ágyon, mit adjunk neki enni vagy hogy mit tegyünk, ha ugatja a vendéget.


Sajnos a tapasztalataim zömében azt mutatják, hogy a gazdák jó nagy része képtelen, normális állatot faragni a cuki-muki kis kutyujából, és valami borzalmas szörnyet csinál belőle. Aki bekakil-bepisil, ugatja az utcán az embereket, antiszociális, szófogadatlan... Nekem az a célkitűzésem, hogy ezekből a gazdákból segítsek falkavezérré válni, de olyanná, akinek rendes, normális kutyája van. Fontos, hogy komolyan vegyük a dolgot, és megtanuljuk, mit és hogyan kell csinálnunk ahhoz, hogy büszkék lehessünk az állatunkra. Ha szeretnétek megtudni, hogy hogyan lehettek ti a legszuperebb gazdik, akiknél a vakarcs is boldog, akkor csatlakozzatok a bloghoz, és a segítségemmel ti is váljatok szakértőkké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Layout by Alessa Belikov